IMG_4279

‘Droomvlucht the musical’

We blikken heel graag terug op ‘Droomvlucht’ met enkele sfeerbeelden. Het was genieten vanaf de aftelklok tot  het schoollied! Onze kinderen zien stralen op het grote podium,  glunderen,… dansen, springen en zingen. Er zijn een pak doelstellingen ook in het weekend bereikt. Veel dank aan de papa van Luna en de opa van Lucas voor de aangereikte foto’s.

Droomvlucht ‘the movie’

BESTELLING DVD DROOMVLUCHT Het lopende schooljaar zat al met een pak herinneringen,… In de klas, op de speelplaats,… bij de juf en/of meester,… maar ook uiteraard met ons muzische spektakel ‘Droomvlucht’! Vanaf vandaag kunt u de blijvende herinnering van ons muzisch spektakel ‘Droomvlucht’ bestellen. We maakten van elke voorstellingsdag een filmmontage op DVD.  Zo kunt u blijven nagenieten van ons muzisch reisje van het

Lees meer

Volg hier de zeeklassen

Op maandag 28 mei trekken de vierdeklassers naar Oostduinkerke. De jaarlijkse zeeklassen is eigenlijk de kers op de taart van het vierde leerjaar… U kan de avonturen van de kinderen mooi volgen op de schoolsite. We publiceren regelmatig wel  coole foto’s van in en rond het water… onze Noordzee!  

Facebookpagina online

Voor het nieuwe schooljaar hebben we ook een facebookpagina aangemaakt. Zo kunnen we kort op de bal spelen, een snelle oproep lanceren, een hulpvraag,… of een terugblik op wat op school gebeurde. Want school maken is niet alleen binnen de vier klasmuren. Je kan ons vanaf vandaag “volgen”.  Van harte welkom.