Droomvlucht ‘the movie’

maxresdefault

BESTELLING DVD DROOMVLUCHT

Het lopende schooljaar zat al met een pak herinneringen,…
In de klas, op de speelplaats,… bij de juf en/of meester,…
maar ook uiteraard met ons muzische spektakel ‘Droomvlucht’!

Vanaf vandaag kunt u de blijvende herinnering van ons muzisch spektakel ‘Droomvlucht’ bestellen. We maakten van elke voorstellingsdag een filmmontage op DVD.  Zo kunt u blijven nagenieten van ons muzisch reisje van het schooljaar 2017-2018. We verkopen de DVD’s aan 15 euro per stuk. Met de verkoop van deze DVD’s kunnen we de opnames (telkens vanuit 3 camerastandpunten), de montage en de oplagen bekostigen. Indien nog haalbaar zelfs eventueel ons technisch materiaal uitbreiden. Dus graag toch eventjes nadenken wanneer als u zelf een kopietje zou nemen via via… . Alvast veel dank om daar eventjes bij stil te staan.

Betaling gaat via de schoolfacturatie.
Bestellen kan via het onderstaand bestelformulier en dat tot en met vrijdag 25 mei 2018.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScETtcmWElXK9Cugcnx-hg29uMy3DERUHDWkU9HYesCarDhEQ/viewform

 

 

Comments are closed.