Bezoek aan Printing International

Op donderdag 17 mei mochten we met de leerlingen van 5B een bezoek brengen aan Printing International, een Aalters bedrijf dat machines ontwerpt om allerlei voorwerpen te bedrukken. Dopjes van balpennen, parfumflesjes, de snoepjes van tic tac, voetballen, … Het zijn maar enkele voorbeelden van zaken waarvoor dit bedrijf al machines heeft ontworpen om ze te kunnen bedrukken. Na een korte uitleg mochten de leerlingen een kijkje nemen in het bedrijf zelf. Rondkijken in de werkruimte van de ingenieurs en programmeurs, zien hoe machines werken en zelf de handen uit de mouwen steken, het kwam allemaal aan bod. De kinderen mochten zelf een drukvorm gieten en een briefopener bedrukken. Het was absoluut een leerrijke voormiddag! Veel dank aan Rotary Aalter voor de organisatie en Printing International voor de gastvrijheid.

 

Comments are closed.