Afsluiten van de eerste schoolweek …

We sloten de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar in de lagere school samen af. We vierden alle jarigen van de maand augustus, juffrouw Tiny was dansjuf en leerde ons het dansje van het schoollied aan, en we zongen luidkeels mee. Maar we hadden ook nog op een andere manier aandacht voor ons jaarthema. We legden alle speelplaatsafval van de voorbije week bij elkaar en kwamen aan meer dan 20 kilo. We proberen nu om deze afvalberg de komende weken iets kleiner te maken, en zo aandacht te hebben voor onze mooie planeet! Het afval uit de klassen werd ook samen gebracht, en we moeten zeggen, alle klassen zijn er de eerste week in geslaagd om de klasvuilniszak zo klein mogelijk te houden. Een goede start dus! De foto’s zie je hier …

 

Comments are closed.