Op uitstap naar Gent

De derdeklassers hadden vandaag een prachtige en goed gevulde dag! Vanmorgen vertrokken we met de trein richting Gent. Met de tram reden we verder richting centrum; voor veel kinderen al een nieuwe ervaring. Onze eerste stop was de School van Toen. Daar werden we ondergedompeld in het schoolgebeuren van vroeger. Sommige kinderen waren hiervan toch onder de indruk… Daarna trokken we richting Belfort. Eerst 255 trappen beklimmen om dan te genieten van een fantastisch uitzicht. Als verrassing maakten we een boottochtje op de Leie en kregen we uitleg van een ervaren gids. Hartelijke dank ook aan de (groot)ouders en Christine die bereid waren om met ons mee te reizen en aan De Lijn en Cultuurkuur die voor heel wat gratis tramtickets zorgden!

cultuurkuur_logologodelijn
 

Comments are closed.