Kleine muis zoekt een huis!! Holletjes in het bos…

Op een dag ziet kleine Muis een dikke rode appel voor haar holletje liggen. Ze probeert hem binnen te trekken maar haar hol is te klein. Dus gaat muis op zoek naar een groter hol. Ze klopt vruchteloos aan bij de mol, het konijn, de das en tenslotte bij de beer. Die ziet een muis in zijn hol wel zitten. Maar Muis denkt dat ze dat toch best niet doet (bang). Onderweg van het ene hol naar het andere heeft ze honger gekregen en verschillende keren van de appel gebeten. Die is ondertussen behoorlijk kleiner geworden. Dus als Muis weer bij haar eigen holletje aankomt, kan de appel er gemakkelijk in.

We leren de mol, de das, het konijn en de beer kennen.

We ontdekken holletjes.

Geniet mee van de uitwerking van dit prachtige prentenboek.

 

 

Comments are closed.