Wees welkom moment 28/08

Beste ouders
Lieve kinderen

De start van het nieuwe schooljaar komt met rasse schreden dichterbij.
In tegenstelling tot wat we gehoopt hadden, starten we niet geheel “corona-vrij”. Dit betekent dat we nog steeds moeten rekening houden met de basisregels en met de afspraken zoals die gelden in de brede maatschappelijke context. Dit heeft gevolgen voor de start van het schooljaar en de info-momenten.
Het wees welkom moment van vrijdag 28 augustus is Corona-proof uitgewerkt en laten we daarom ook doorgaan. De belangrijke info kreeg iedere ouder per mail in zijn digitale brievenbus. Mogen we vragen om deze goed door te nemen. We werken dus met tijdssloten zodat er voldoende spreiding in het schoolgebouw gegarandeerd kan worden.
Samen gaan we terug voor een veilig schooljaar.

 

Comments are closed.